Dečija igraonica The Galaxy

Deca proslavljaju rođendan u igraonici the galaxy sve na drvce kotez zrenjaninski put

The Galaxy

Dečija igraonica “The Galaxy” nalazi se na glavnom putu za naselje Kotež u objektu od 500 m2, koji je osmišljen kao porodični centar u kome se pored igraonice nalazi Restoran Sve Na Drvce i Bilijar klub, tako da Vam pružamo mogućnost da, dok se Vaše dete bezbrižno igra u igraonici, Vi možete opušteno da ručate, a možete i da odigrate partiju bilijara ili pikada ili stonog fudbala.

I to nije sve...

Organizujemo proslave dečijih rođendana
po izuzetno povoljnim cenama.
069/ 604-603

Vidimo se !

Sadržaj dečije igraonice je veoma raznovrstan i obuhvta uzrast dece od 2 do 16 godina, a posebno ističemo organizaciju dečijih rođendana uz prisustvo kostimiranih animatora i hranu koju služimo iz našeg restorana. ZABORAVITE KETERING I PODGREJAN ROŠTILj i ugostite Vaše prijatelje kako dolikuje pravom domaćinu uz najkvalitetniju, najsvežiju i raznovrsnu hranu iz našeg restorana po izuzetno pristupačnim cenama.


1) Prostor za decu uzrasta od 2-12 godina. Sadrži veliki trospratni lavirint, kamikaze, lijanu, tobogane, tramboline, PS-4, stoni hokej.

2) Prostor za decu 12-16 godina sadrži bilijar sto, sto za stoni fudbal, pikado, stoni hokej, PS-4. Aktivnosti koje organizujemo za decu uzrasta 2-16 godina:
a) Virtual 3D igre na uređaju Sony PS-4
b) Dirty Dance igre na uređaju Sony PS-4
c) Karaoke na profesionalnom uređaju sa ozvučenjem
d) Disco Club
e) Bilijar, stoni fudbal, pikado
f) Animaciju kostimiranog animatora po izboru
- Miki Maus…………………………………za decu manjeg uzrasta
- Dart Veider iz Zvezdanih staza……..za decu većeg uzrasta

3) Prostor za odrasle je restoranskog tipa, kapaciteta 50 odraslih osoba, zvučno odvojen od prostora za decu, dok je vizuelno odvojen staklom, tako da je moguće pratiti decu u igraonnici.